Send and Sign


Verspreid de campagne!

Welkom bij de SEND & SIGN actie van In My Name!

SEND & SIGN is een platform waarmee je met een kant-en-klare e-mail al je kennissen, vrienden, familieleden en collega’s kan uitnodigen om het wetsvoorstel van In My Name te ondertekenen.

Ondanks dat er al vaak genoeg aan de alarmbel is getrokken over de situatie van niet-erkende burgers, blijft de overheid zwijgen en weigert ze om structurele oplossingen te vinden. Het is tijd om onze verontwaardiging te tonen en te strijden tegen hun onmenselijke stilte. 

Met het platform van SEND & SIGN kunnen we in enkele klikken duizenden e-mails rondsturen over heel België. We moeten tonen aan de overheid dat we het niet eens zijn met een migratiepolitiek die niet-erkende burgers creëert, hen uitsluit uit de samenleving en & opsluit in voortdurende precariteit en onzekerheid.

Wij kunnen hier samen iets aan veranderen. Als de politiek zwijgt, is het aan burgers om te spreken.  Als  we samen -met z’n 25 000 -de burgerwet voor regularisatie ondertekenen, dwingen we het federale parlement om zich over ons wetsvoorstel uit te spreken. Samen kunnen we ons verzetten tegen dit arbitraire proces van exclusie.

Stuur deze mail door naar door naar iedereen die je kent en nodig ze zo uit om dit voorstel te ondertekenen!

 

Wil je onze actie verder ondersteunen? Dat kan op verschillende manieren. Je kan je inschrijven voor lokale actiegroepen,  of zelf handtekeningen ophalen in jouw buurt.

Wil je op de hoogte gehouden worden over het verloop van de campagne?

Wil je onze actie verder steunen?

Hoe kan je steunen?

Video’s en getuigenissen